• CONCERT 11 MEI 2019

   Wij geven op zaterdag 11 mei om 20:00 een concert in de grote zaal van De Kubus in Lelystad.

  Dit jaar bestaat het Flevolands Symfonie Orkest 20 jaar. Dat vieren we met een concert waarin samen spelen centraal staat.
  Op het programma staan verschillende duetten van onder andere Mozart en Rossini, met zangeressen Sarah Konig en Aaike Nortier.
  Het hoogtepunt van de avond bestaat uit Gran Duo Concertante van Giovanni Bottesini.
  De solo's in dit stuk worden vertolkt door Martijn Plomp op viool en Johannes Hulshof op contrabas.

  Kaarten zijn te RESERVEREN via de website, maar ook aan de zaal te koop.

  Kijk ook op onze Projectpagina voor meer informatie.

   

Marion01Voor een amateurorkest is de dirigent heel belangrijk voor de kwaliteit en uitstraling van het orkest. Sinds augustus 2009 wordt het orkest gedirigeerd door Marion Bluthard.

Marion werd in 1970 in Stuttgart geboren en studeerde aanvankelijk Muziekwetenschap en Filosofie aan de Eberhard Karls-Universität in Tübingen, daarna volgde een muziekstudie aan de Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst; in Stuttgart met de hoofdvakken orgel, koor en orkestdirectie en de bijvakken zang en fagot. In 1996 won Marion met het koorwerk Kurze Zeit de compositieprijs van het Festival für Europäische Kirchenmusik Schwabisch Gmünd.

In 2006 kreeg ze de opdracht van Toonkunst Bussum, voor wie ze al talrijke bewerkingen en orkestraties (van o.a. Buxtehude, Satie, Castillo, de Falla) had verzorgd, een compositie voor groot symfonieorkest te schrijven, wat ook op CD in de reeks "Lentewind" verscheen.

ManueleTherapieVanLaarES Logo

Privacystatement